Blog

Notícies i novetats

MHIC-1

4 projectes transformadors en salut mental, guanyadors del Concurs d’Innovació

Quatre projectes innovadors i amb gran potencial de desenvolupament han resultat guanyadors del Mental Health Innovation Day de la Xarxa TECSAM: Medea Mind, Accexible, ICURA i Parental APP. El nomenament dels guanyadors ha tingut lloc en la jornada de pitches i entrega de premis al Barcelona Health Hub, seu de DKV Innolab. Vols saber més? Llegeix el nostre post de blog.

BreakfastandLearn

Regulació del software com a medical device: classe de risc i fases del procés

Disponible en VÍDEO! Roadmap regulatori necessari per configurar, validar i llançar al mercat un software com a medical device (MD) en el 10è Breakfast&Learn de la Xarxa TECSAM. De la mà de Dominique Monferrer, Medical Device Director d’Asphalion, coneixeràs la classificació del software en funció de la classe de risc i les fases del procés regulatori. No t’ho perdis!

MHID web

Mental Health Innovation Day: la cita de la innovació en salut mental a Barcelona 

Vols conèixer en primera persona les solucions disruptives desenvolupades pels principals grups de recerca de l’àmbit català? Viu l’experiència en el Mental Health Innovation Day de la Xarxa TECSAM el dimarts 25 d’octubre. Showcase, ponències, networking i més en la gran cita de la innovació en salut mental a Barcelona. INSCRIPCIONS LIMITADES!

Regulació del software com a medical device

Regulació del software com a medical device

El dimecres 14 de setembre a les 9 h, tornem després del descans estiuenc amb el 10è Breakfast&Learn de la Xarxa, on comptarem novament amb l’experta d’Asphalion, Talyta Carteano, per abordar la regulació específica que regeix els softwares com a medical devices i els criteris a tenir en compte per validar i treure al mercat aquests productes. Inscriu-te!

IX Breakfast and Learn

Salt del “laboratori” a l’aplicació pràctica: tecnologies a disposició de les persones i els professionals

Com transferir la tecnologia més enllà de la recerca? Coneix les oportunitats de crear solucions tecnològiques al servei de les persones de la mà d’investigadors/es experts en la creació de spin-offs en el IX B&L de la Xarxa, celebrat aquest dimecres. T’ho has perdut o vols tornar a veure’l? Vídeo de la sessió disponible en diferit!

Technology Exploration Day

6 reflexions col·lectives sobre l’ús de la tecnologia en la salut mental al Technology Exploration Day

Més de 50 representants de l’ecosistema de la innovació en salut mental s’han donat cita al Technology Exploration Day de la Xarxa TECSAM. Aquesta primera jornada presencial i oberta de la Xarxa, celebrada el dimarts 21 de juny a l’espai InGracia (Barcelona), neix amb l’objectiu de ser un punt de trobada per aglutinar tot l’ecosistema d’innovació en salut mental.

Bionnale 2022

Sumem connexions internacionals en el Bionnale 2022

La Xarxa TECSAM ha participat en l’edició d’enguany del Bionnale, celebrada l’11 i 12 de maig a Berlín i en format virtual, on ha mantingut al voltant de 10 trobades virtuals amb referents internacionals de la recerca i el teixit empresarial en l’àmbit de la salut. Continuem establint connexions internacionals!

Spin-offs

De la idea al mercat: spin-offs creades des de la recerca en salut mental

El dimecres 6 de juliol, celebrem el 9è Breakfast & Learn de la Xarxa TECSAM. En aquesta jornada virtual reunirem a tres investigadors/es de l’àmbit de la salut mental que hagin encetat spin-offs o estiguin en vies de fer-ho. Reflexionarem sobre els passos a seguir, les dificultats, els principals aliats i els reptes. Inscriu-te a aquesta nova cita del B&L!

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Si t’interessa…

Et pots subscriure, i rebràs el contingut del blog de la Xarxa TECSAM directament a la safata d’entrada

* indicates required