Prorroguem el Concurs d’Innovació en Salut Mental! Aplica fins al 31/08

Concurs d'Innovació en Salut Mental

Ampliem el termini de presentació de sol·licituds al I Concurs d’Innovació en Salut Mental de la Xarxa TECSAM fins al 31 d’agost de 2022. Tens una solució en salut mental i vols transferir-la al mercat i la societat? Inscriu-te al concurs i t’ajudem a fer-ho possible!

El Concurs d’Innovació, que compta amb la col·laboració de DKV Innolab i el Clúster Salut Mental de Catalunya, té com a objectiu identificar idees, solucions i projectes innovadors que donin resposta als reptes en salut mental. Això no és tot! T’ajudem a donar empenta i apropar la teva proposta al mercat i transferir el teu coneixement a la societat per tal que tingui una aplicabilitat directa per les persones.

Pots presentar la teva proposta en 2 CATEGORIES:

  1. Categoria “Idees innovadores i disruptives”: Es poden presentar projectes en estadis inicials, amb un TRL no gaire elevat.

    PREMIS: Premiarem dues iniciatives amb programes de mentoria/ consultoria (Protecció IP, model de negoci, etc.) per valor de fins a 7.500€. 
  2. Categoria “Solucions digitals per a salut mental”: per a projectes digitals més madurs i avançats.

    PREMIS: El primer premi és entrar al mercat amb una PROVA PILOT a l’ecosistema de solucions digitals de Grup DKV (valorada en 15.000€). El segon premi és un programa de suport i mentoria de la mà de DKV Innolab valorat en 8.000€.

Aquesta convocatòria està oberta a tot l’ecosistema d’innovació en salut mental. Les propostes poden venir de la mà de persones físiques, entitats públiques o privades, consorcis, startups, etc. Encara no has presentat la teva solució? Ets a temps!

Així mateix, per mantenir l’equitat en les oportunitats per a tots els i les participants, tots aquells que ja ens han fet arribar la seva candidatura tenen també opció de reenviar-la o completar-la fins al 31 d’agost.

Els projectes innovadors han d’abordar i donar resposta a un o més d’aquests 8 reptes en salut mental: detecció precoç i prevenció en salut mental, qualitat de vida i salut mental, estigma i exclusió social de persones amb problemes de salut mental, poblacions vulnerables (adolescents, persones grans, etc.), salut mental en el lloc de treball (estrès, ansietat i depressió), salut mental i dones, envelliment i solitud, i suïcidi.

Aquests reptes han estat elaborats en base a les conclusions de la Jornada de cocreació de reptes amb persones amb problemes de salut mental, organitzada per la Xarxa TECSAM el mes de gener.

Descarrega’t els documents i participa!
Bases del Concurs.
Criteris de selecció.
Formulari Categoria Idees.
Formulari Categoria Repte DKV.

Consulta tota la informació sobre el Concurs d’Innovació aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *