[Video B&L III]: Finançament europeu per R+D en salut mental: consells d’ACCIÓ pel 2022

Horizon Europe és el programa actual més important pel que fa a properes oportunitats de finançament europeu per a projectes d’R+D en salut mental. Altres programes com EU4Health o partnerships del mateix Horizon Europe també tenen previst llançar convocatòries en dates properes.

Així ho ha explicat avui Carla Ruiz, Consultora de Projectes Europeus i EEN a ACCIÓ, la ponent convidada a la jornada “Convocatòries europees per a la salut mental: Finançament per a projectes d’innovació, recerca i transferència”. Ruiz ha compartit i profunditzat en les característiques, requeriments, dates i estratègies per presentar-se a les convocatòries europees d’aquest 2022.

Més de 50 persones han assistit a aquesta tercera jornada virtual i gratuïta “Breakfast&Learn”, organitzada per la Xarxa TECSAM, on han pogut resoldre dubtes i aprendre més sobre aquestes convocatòries i eines per a trobar-hi partners. Judit López, Responsable de Promoció de la Xarxa TECSAM, ha estat l’encarregada de presentar i dirigir l’acte.

Tant ACCIÓ com la Xarxa TECSAM han quedat a disposició dels assistents de cara a la coordinació i la cerca de partners per a projectes europeus. Així mateix, Ruiz ha recordat que fins el proper dia 31 de gener està oberta la participació a un Brokerage event amb focus en Horizon Europe organitzat per l’EEN i la Comissió Europea amb aquesta finalitat.

Podeu tornar a veure el III Breakfast&Learn aquí:

Sobre els Breakfast & Learn

Els Breakfast & Learn són una iniciativa formativa de divulgació dedicada a la innovació, valorització i transferència amb un focus especial en la salut mental i la tecnologia, liderada per la Xarxa TECSAM i amb la col·laboració del Clúster de Salut Mental de Catalunya. Aquestes trobades obertes esperen ser un espai mensual on es comparteixi coneixement i es generin sinergies i networking, on els i les ponents seran persones convidades expertes dins del sector, incloent-hi l’administració, l’àmbit de la recerca, el sector privat i les persones usuàries i familiars.  

Les trobades estaran centrades en tres grans àmbits temàtics: Eines per acostar societat i recerca (innovació, màrqueting, contacte amb el sector privat, models de negoci, spin-offs, empoderament de persones afectades i usuàries….), eines per a protegir els resultats de recerca (protecció intel·lectual, patents regulatoris ètics, dispositius mèdics, eines digitals, software…). Així mateix, els grups membres de la Xarxa poden participar com a ponents experts o participants en una taula rodona.

En les próximes setmanes, la Xarxa TECSAM confirmarà el calendari definitiu d’aquestes trobades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *