La Xarxa s’obre a l’àmbit internacional a l’AgeingFit 2021

Ho fa de la mà del CSMC, partner de la Xarxa i d’aquest esdeveniment europeu per la innovació en l’envelliment saludable 

La Xarxa d’Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (TECSAM) ha assistit a la cinquena edició de l’AgeingFit de la mà del Clúster de Salut Mental de Catalunya (CSMC), partner de l’esdeveniment.  

Les jornades, centrades en la innovació en envelliment saludable a Europa, han permès a la Xarxa TECSAM generar contactes amb organitzacions i ecosistemes rellevants en el sector i dins de l’àmbit internacional.  

Aquests contactes són el primer pas en la creació de vincles i sinèrgies que ens portin la transferència de coneixement, el nostre principal objectiu”, explica Judit López, Promotora de la Xarxa TECSAM.  

D’aquesta manera, la Xarxa ha tancat la seva participació a l’AgeingFit amb contactes tan interessants com la xarxa especialitzada en telepsiquiatria que s’està desenvolupant a Dinamarca (EHTEL workstream), o l’AGETECH Accelerator, un projecte d’acceleradora internacional nascut dins el programa SEAS 2 Grow. 

L’AgeingFit 2021 suposa la cinquena edició d’unes jornades europees que, mitjançant conferències, innovation pitches i trobades individuals, volen donar impuls a la innovació en matèria d’envelliment saludable. Es tracta d’un esdeveniment proper i obert a la col·laboració, un terreny fèrtil i abonat per a la co-creació. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *